tirsdag den 16. november 2021

Squash roulade med fyld.

 1 Squash - ca 500 gram

2 Æg

2 Spiseske yoghurt

2 Spiseske mel

Salt og peber

Fyld efter fri fantasi, men friskost/flødeost med urter er en god start, 100 gram ost passer til denne portion.

Squashen rives groft, og den overskydende væde presses ud ved at vride massen i et rent viskestykke, det fungerer bedst ved at dele massen i 2 omgange.

Først piskes æggene let med yoghurt, salt og peber, derefter røres den revne squash med æggemassen, og til sidste tilsættes mel og det hele røres godt sammen.

Den færdige "dej" smøres ud på et stykke bagepapir, man kan smøre med olie først hvis man ønsker men det er ikke nødvendigt.

Lagtykkelsen skal være lidt under en cm.

Bages i varmluft ovn ved 190 grader i 20 minutter, og sættes derefter på køl i en ½ times tid.

Nu kan der kommes fyld på, for eksempel flødeost med urter og lakseskiver. 

Den fyldte roulade rulles ind i folie og sættes på køl igen en ½ times tid inden den serveres, kan med fordel skæres i skiver og portion anrettes.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Info pages

Squash roulade med fyld.

 1 Squash - ca 500 gram 2 Æg 2 Spiseske yoghurt 2 Spiseske mel Salt og peber Fyld efter fri fantasi, men friskost/flødeost med urter er en g...