mandag den 26. juni 2017

Slow cooked beef rub


Rub:

  • 0,5 dl Brown sukker
  • 1 tbsp Fennel seeds 
  • 2 tbsp Onion powder
  • 0,5 dl Paprika
  • 1 tbsp Black pepper corns
  • 1 tbsp Røget paprika
  • 0,5 dl Sea salt
  • 1 tbsp Yellow mustard seeds
  • 1 tbsp Cumin seeds

Grind fennel, pepper, mustard and cumin in spice grinder or mortar.
Mix all ingredients and use generously on your preferred cut of beef,  best if using a fattier cut.
Cook in oven at 135 C for 5,5 hours, but adjust time to cut and size of beef steak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Info pages

Squash roulade med fyld.

 1 Squash - ca 500 gram 2 Æg 2 Spiseske yoghurt 2 Spiseske mel Salt og peber Fyld efter fri fantasi, men friskost/flødeost med urter er en g...