søndag den 3. juni 2018

Naan brød


  • 450 g Mel
  • 1,8 dl Mælk
  • 1.2 dl Yoghurt
  • 1 Teske sukker
  • 25 Gram gær, rørt ud i mælken
  • 1 Teske salt
  • ½ Teske bagepulver






Bland mel, sukker, salt og bagepulver.
Rør yoghurt ud i melblandingen, og tilsæt mælk/gær blandingen.
Ælt det grundigt, dæk det med folie eller lignende og lad dejen hvile i 2 timer i rumtemperatur.
Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til naan brød, enten med hånden eller kagerulle, hvad der nu fungerer bedst.
Tørsteg dem på en non stick pande indtil de er lys brunede, og færdigbagte.
Grilles i ovn lige lige før de skal serveres.

De kan med fordel laves i forvejen og kan sagtens holde sig en dag i køleskab inden de grilles, eller fryses og gemmes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Info pages

Squash roulade med fyld.

 1 Squash - ca 500 gram 2 Æg 2 Spiseske yoghurt 2 Spiseske mel Salt og peber Fyld efter fri fantasi, men friskost/flødeost med urter er en g...